Home » Hazelnoot twisters
hazelnoot twisters

Hazelnoot twisters

Ik ben niet echt fan van hazelnootpasta, maar wel van hazelnoten! Toen ik onlangs een potje hazelnootpasta met stukjes hazelnoot van Bonne Maman kreeg opgestuurd bedacht ik dit receptje voor hazelnoot twisters. Een lekkere, snelle en makkelijk te maken snack!
 

Hazelnootpasta

De bekendste hazelnootpasta is natuurlijk die van Nutella. Wist je dat een tekort aan cacao in Italië ooit heeft geleid tot de uitvinding van Nutella? Lees er alles over in dit geschiedenisartikel!

Bonne Maman

Je kent Bonne Maman wellicht vooral van de heerlijke jam. Maar wist je dat ze ook hazelnootpasta en pindakaas in het assortiment hebben? Vooral de pindakaas met stukjes pinda vind ik erg lekker!

hazelnoot twisters

Hazelnoot twisters

hazelnoot twisters

Hazelnoot twisters

Lekkere bladerdeeg snack van hazelnootpasta en hazelnoten
Afdrukken Pin
Gang: snack
Keuken: Nederlands
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 12 stuks

Wat heb je nodig:

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 2 eetlepels hazelnootpasta
  • 2 eetlepels fijngehakte hazelnoten
  • 1 ei

Aan de slag!

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Besmeer twee plakjes bladerdeeg met de hazelnootpasta. Leg er een plakje bladerdeeg bovenop.
    4 plakjes bladerdeeg, 2 eetlepels hazelnootpasta
  • Klop het ie los en bestrijk er de bovenste plakjes mee. Strooi er de fijngehakte hazelnoot over.
    2 eetlepels fijngehakte hazelnoten, 1 ei
  • Snijd elk plakje in zes repen.
  • 'Twist' de reepjes en leg ze op de bakplaat met bakpapier.
  • Bak in 15 minuten bruin en gaar en laat afkoelen op een rooster.
Delen op Facebook

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*