Als dit mooie weer aan blijft houden kunnen we misschien nog wel een keer barbecueën! Ik lust best een stukje vlees maar ben toch het meest van de bijgerechten. Stokbrood, aioli en salades. Zoals deze BLT pastasalade bijvoorbeeld! BLT In dit recept voor pastasalade maak ik dankbaar gebruik van een […]
Bijgerecht
Culinaire souveniers en zelf lavendelzout maken!
Ik vertelde eerder al dat ik op vakantie graag de lokale markt of supermarkt bezoek om allerlei lekkernijen te kopen. Om ter plaatse te bereiden en op te eten maar ook om op zoek te gaan naar culinaire souveniers. Uit La Palma nam ik er twee mee: avocadoboombloesem honing en […]
(Zon)ovengedroogde tomaatjes
Op het geweldige blog van Koken met Karin kwam ik dit recept voor ovengedroogde tomaatjes tegen. Bij gebrek aan Italiaanse zon drogen wij onze tomaatjes in de oven. Naar het schijnt doen ze dat zelfs ook zo in Italië. Niks zongedroogd dus. Maakt niet uit, als het maar lekker smaakt! […]
Welkom!
Leuk dat je langs komt op mijn blog! Ik ben Anne-Marie (56). Hier deel ik mijn passie voor eten, koken, uit eten gaan, geschiedenis, reizen en alles wat het leven net wat leuker en sprankelend maakt.

















