Maar weinig apparaten worden hier in huis zoveel gebruikt als de Sodastream. Duurzaam, handig en lekker, wat wil je nog meer? Ook HEMA verkoopt sinds kort Sodastream!
HEMA verkoopt de Sodastream Terra
Sinds deze maand verkoopt ook HEMA een Sodastream bruiswatertoestel. De Sodastream Terra is zeer gebruiksvriendelijk. Je hebt geen stroom nodig, bevestigt eenvoudig de cilinder en je hebt zelf de controle over de hoeveelheid koolzuur die je wilt toevoegen. Je koopt een compleet starterspakket met een Sodastream-apparaat, een koolzuurcilinder en HEMA-fles voor € 80,00.
Duurzaam
Met één cilinder kun je 60 liter bruiswater maken. Niet meer sjouwen dus met grote flessen frisdrank. Dat is qua persoonlijke energie in ieder geval een flinke besparing! En ook niet onbelangrijk: de herbruikbare plastic HEMA-flessen zorgen voor een behoorlijke besparing in plasticverbruik. We besparen dus op geld, tijd, energie en milieu! De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, HEMA-kleuren en prints. De lege cilinder kun je bij HEMA inwisselen voor een nieuwe.
Handig
Komt er visite, dan heb ik altijd van alles in huis. Want met een voorraadje siropen kan ik ten allen tijden cola, sinas, tonic, 7-up, spa rood of ice tea schenken. Zonder dat je dan met een aangebroken fles frisdrank blijft zitten die je zelf ook niet drinkt. Fan van A-merken? Er is zelfs een Sodastream X Pepsi lijn met siropen!
Dry january
Doe je net als ik mee aan dry january? Dan is het goed om te weten dat je met de Sodastream ook heerlijke mocktails (alcoholvrije cocktails) kunt maken. Zoals een heerlijke mojito mocktail! (ps: lees ook even over de geschiedenis van de mojito)
Mojito mocktail
Wat heb je nodig:
Ingrediënten
- 20 ml bruiswater
- Verse munt (ca. 6 blaadjes per glas)
- Sap van 1 limoen + eventueel partjes ter decoratie
- 1 theelepel rietsuiker
- (eventueel) 1 buisje rumaroma (Oetker)
- Ijsblokjes
Maak de ijsblokjes wat fijner door ze in een stevige plastic ziplock zak te doen en met b.v een deegroller te crushen. Mix het limoensap met de munt en de rietsuiker in een glas. Maak de blaadjes fijn met een vijzel of lepel. Voeg rumaroma, ijs en bruiswater toe en serveer met een rietje en eventueel een extra takje munt en partjes limoen.