Als blogger heb ik een al een aantal keer in de krant of een magazine gestaan. Super leuk natuurlijk! Ook ben ik gastblogger van Wehkamp.nl. Hieronder een aantal publicaties waar ik trots op ben!
Aan de keukentafel
In 2015 stond ik met een recept voor Koningsdag aardbeien in het magazine ‘Aan de keukentafel’ van Coop.
Hier lees je de digitale versie van het artikel
Arbeidsvitaminen
In april 2018 werd ik door NPO radio 5 gevraagd om mijn favoriete lijst met 25 nummers uit de jaren 70 samen te stellen voor het programma Arbeidsvitaminen. Omdat het me wel leuk leek om nét even wat anders dan anders te doen, stelde ik een top 25 samen van nummers uit de jaren 70 met eten of drinken in de naam van de titel of de artiest. Dit was mijn top 25 op maandag 16 april!
- Honey Honey– abba
- Lady Marmelade – Patty Labelle
- Saturday Night – Herman Brood
- Brown sugar – Rolling Stones
- Pina Coladasong (Escape) – Rupert Holmes
- You sexy thing – Hot chocolate
- Hallelujah – Milk & Honey
- One bad apple– Osmonds
- Paradise by the dashboard light – Meatloaf
- Sugarbaby love – Rubettes
- TequillaSunrise – Eagles
- Strawberryletter 23 – Brothers Johnson
- American Pie– Don McLean
- De Pieper– Rob de Nijs
- Reunited – Peaches & Herb
- Thecandyman – Sammy Davis Jr
- Tangerine– Salsoul Orchestra
- Breakfastin America – Supertramp
- Whiskeyin the Jar – Thin Lizzy
- Cottage cheese– Crow
- Custard Pie– Led Zeppelin
- Englishman in New York – Godley & Crème
- Ice Creamman – Van Halen
- Jambalya– Carpenters
- Peaches– the stranglers
Mariëtte van de blog Over eten gesproken nam het radio intro voor me op: luister naar mijn 45 seconden of fame bij arbeidsvitaminen!
De hele uitzending terugluisteren.
Telegraaf
In januari 2022 stond ik in een speciale keukenbijlage van de Telegraaf.
Paddenstoelenchallenge
In juli 2022 werd ik gebeld met het het super leuke nieuws dat ik de winnaar was van de Paddenstoelen Zomer challenge. Deze receptenwedstrijd was uitgeschreven door Oakfield, de Nederlandse producent van o.a. oesterzwammen, shii-take, champignons en andere paddenstoelen (te koop bij AH). Met het recept voor het taartje van doperwten met oesterzwammen won ik een weekend met diner en ontbijt in het nog nieuw te bouwen Van der Valk hotel in Eindhoven, het meest duurzame hotel van Nederland. En mijn recept – met interview – kwam in de zaterdag Telegraaf. Wat een eer! Een fotograaf kwam langs om het recept, én het recept voor gyoza met paddenstoelen, op de foto te zetten. Het recept kwam later ook nog in Trouw en De Limburger.
Wehkamp gastblog
Sinds januari 2023 ben ik gastblogger op Wehkamp.nl. Onderstaand de blogs die tot nu toe zijn verschenen:
Besparen op eten? Ga foodpreppen!
De makkelijkste en leukste recepten voor Valentijnsdag
Zo verwerk je steeds meer kleur in je garderobe!
Zo maak je een heerlijke moederdag koektaart
De lekkerste bijgerechten voor bij de bbq
Neem je zomerjurken mee naar de herfst!
De beste pannen voor heerlijke herfstrecepten
Indebuurt DenHaag
Op de website van Indebuurt Den Haag stond dit interview met mij.
Whirlpool
Mijn recept voor Elzasser flammkuchen op de website van Whirlpool!
Kookvideo’s
Voor een campagne van de Gemeente Leidschendam-Voorburg nam ik twee kookvideo’s op over recepten die je kunt maken met oud brood.
Deze video’s werden via een QR-code gedeeld in een interview met mij in ‘Het Krantje’ van Voorburg.
Vriendin
Interview in het tijdschrift Vriendin op 15 november 2023
In de buurt Den Haag
Lees hier het interview over mijn favoriete restaurants in Den Haag op ‘In de buurt Den Haag’.