Eindelijk was het vriendin B. en mij gelukt een afspraak te maken om te eten bij Osteria Victor Russo in Leiden. In de osteria (Italiaanse voor herberg) wordt gekookt met ingrediënten die Victor rechtstreeks uit Italië haalt bij kleine locale producenten. De kaart wisselt dan ook zeer regelmatig. In de […]
Recente berichten
Kippenleverparfait (of ne-pas-foie-gras)
Mijn lieve ouders namen voor mij deze week een fles cognac mee uit Frankrijk. De hoogste tijd om weer eens paté te maken! Hoewel de smaak onovertroffen is doen we natuurlijk niet aan foie-gras. Maar deze kippenleverparfait (ne pas foie-gras) komt qua smaak aardig in de buurt! Er gaat een […]
Topwijnen bij Lidl
Gaat je hart sneller kloppen bij het horen van namen als Château Giscours Of Meursault? Of ben je meer een type dat zo een flesje rood uit het schap trekt? Liefhebbers van goede wijnen kunnen hun hart ophalen: vanaf 18 september (t/m 1 oktober) verkoopt Lidl ruim vijftig uitzonderlijk goede […]
Food Truck Festival Trek
Afgelopen weekend is het mooie Westbroekpark in Den Haag omgetoverd tot een culinair walhalla tijdens Food Truck Festival Trek. Na een succesvolle editie in Utrecht was nu Den Haag aan de beurt om dit rondreizende gratis festival welkom te heten. Food Truck Festival Trek Eén element speelde natuurlijk de onvolprezen […]
Stamppotje zoete aardappel rucola
Ik schreef al eerder dat ik een beetje een crush heb op de zoete aardappel. Niet omdat het nou zo’n superfood is en veel minder koolhydraten bevat dan een gewone aardappel. Maar gewoon omdat het zo ontzettend lekker smaakt. Het liefst maak ik er puree van, en gecombineerd met mijn […]
Verhuisbericht
Ik heb de stap gewaagd en heb mijn blog verhuisd naar Blogger! Een platform dat het bijhouden van een blog stukken makkelijker maakt en op vele manieren ondersteunt. Voor jou als bezoeker waarschijnlijk geen grote verandering maar voor mij een hele stap. Mijn ‘gewone’ website begon een beetje uit zijn […]
BLT pastasalade (bacon, lettuce, tomato)
Als dit mooie weer aan blijft houden kunnen we misschien nog wel een keer barbecueën! Ik lust best een stukje vlees maar ben toch het meest van de bijgerechten. Stokbrood, aioli en salades. Zoals deze BLT pastasalade bijvoorbeeld! BLT In dit recept voor pastasalade maak ik dankbaar gebruik van een […]
Swan Market Den Haag
Ik had er al veel over gehoord en gelezen maar was er nog nooit geweest: de Swan market. Van oorsprong ontstaan in Rotterdam, met tegenwoordig ook ‘pop-up’ versies in o.a. Dordrecht, Utrecht en Den Haag. Afgelopen zondag was de Swan Market Den Haag. Het zonnetje scheen, op naar de markt! […]
My happy kitchen test: Melkunie opklop softijs
Nieuw in de supermarkt: opklop softijs van Melkunie. Te vinden bij de houdbare zuivel in een pakje van 500 ml. Dat moeten we proberen! Opklop softijs – Wat is het? Opklopbare softijs-mix, verkrijgbaar in de smaken vanille of aardbei. De hoofdbestanddelen bestaan uit melk en room. Een portie bevat 166 […]
Nom nom nom tag
Ben je een blogger dan doe je aan tags. Tags zijn een soort van vragenlijsten met een bepaald thema. Een handige manier om een blog vol te schrijven en een leuke manier om de blogger wat beter te leren kennen. De meeste tags zijn beauty of fashion gerelateerd. Op de blog […]