Tijdens onze rondreis op Java en Bali had ik een aantal wensen op mijn lijstje staan. Zoals de specerijentour of snorkelen met Manta roggen. En natuurlijk het volgen van een kookworkshop op Bali. In Ubud om precies te zijn volgde ik een cookingclass bij Jambangan Bali. Kookworkshop op Bali bij […]
Vegetarisch
Gnocchi met paddenstoelen en salie
Gnocchi, je houdt ervan of je vindt het niks, er is meestal geen tussenweg. Ik vind ze heerlijk! En gelukkig Bodhi ook, dus eten we ze graag wanneer Peter moet werken (je raadt het al, hij blieft ze niet…). Deze variant van gnocchi met paddenstoelen en salie staat in 10 […]
Gefrituurde Indiase bloemkoolroosjes of Bombay beignets
Tijdens onze twee reizen door India kwamen we regelmatig in gebieden waar enkel vegetarisch werd gegeten. Tot grote teleurstelling van mijn man, die graag een stukje vlees mag eten. Groot was onze verrassing dan ook dat we eigenlijk iedere dag ontzettend goed aten, zonder dat daar een dier voor geslacht […]