Mijn zoon en ik lunchen ’s middags het liefste warm. En dat hoeft echt geen ingewikkelde warme maaltijd te zijn. Deze taco met coconut shrimps maak je in minder dan een kwartiertje en vormt een heerlijke lunch of lichte maaltijd. Coconut shrimps Je maakt deze coconut shrimps eenvoudig klaar in […]
vis
Eenpersoonsmaaltijd orzotto met garnalen
Of ik nu voor mijn gezin moet koken of alleen voor mijzelf: ik maak altijd een warme maaltijd klaar, bij voorkeur ook voor de lunch. Ik heb diverse single vrienden en vriendinnen die aangeven het soms best lastig te vinden om een eenpersoonsmaaltijd te maken. Daarom start ik een nieuwe […]
Hartige panna cotta met garnalen en zeekraal
Ik maakte eerder ravioli met een vulling van garnalen en die was zo lekker, daar wilde ik meer mee doen! En dit is het resultaat: een heerlijke hartige panna cotta met garnalen en zeekraal. Een mooie amuse of voorgerecht voor jouw (kerst)diner! Panna cotta Panna cotta betekent letterlijk gekookte room. […]
Zalmbonbon met gefrituurde kappertjes
Het fijne van dit (kerst) voorgerecht? Dat je het prima een dag eerder kunt voorbereiden! Daarnaast zijn de combi van smaken in deze zalmbonbon met gefrituurde kappertjes subliem. Zacht, zilt, zoet, fris en knapperig, allemaal tegelijk. Een eenvoudig gerecht waar je indruk mee maakt! Zalmbonbon Ik vulde de zalmbonbon met […]
Risotto met garnalen en zeekraal
Risotto, ik ben er dol op. Maar aangezien mijn man geen fan is, maak ik het niet zo vaak als ik zou willen. Het is niet echt handig om één portie klaar te maken en het is ook geen gerecht dat je de volgende dag opwarmt. Gelukkig heb ik in […]
Nigiri sushi maken
Mijn zoon en ik zijn dol op sushi. Meestal gaan we voor sushi gewoon lekker uit eten, bij Zushi in Amsterdam (met lopende band!) of een all you can eat restaurant. Maar zelf maken is ook leuk en lekker! Ik ben geen ster in het maken van strakke rollen maki […]