Ga terug Email Link
+ servings
Ei muffins recept

Ei muffins recept

Het ideale glutenvrije en koolhydraatarme tussendoortje!
Print Pin
Gang: Tussendoortje
Keuken: Westers
Trefwoord: koolhydraatarm
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Servings: 4 stuks

Ingredients

  • 100 gram paddenstoelen
  • 1 ui
  • 1 klontje boter
  • 3 eieren
  • 1 takje verse dragon
  • 3 eetlepels ricotta
  • 30 gram Parmezaanse kaas geraspt

Aan de slag!

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Vet een muffinvorm in met wat boter.
  • Snipper het eitje en snijd de paddenstoelen in plakjes. Bak ze in een klontje boter gaar in de koekenpan.
  • Klop in een beslagkom de eieren los met de ricotta en de Parmezaanse kaas. Snijd de dragon grof en voeg toe. Breng op smaak met zout en peper.
  • Roer de gebakken uien en paddenstoelen door het eimengsel en verdeel over de muffinvorm.
  • Bak in ca. 20 minuten gaar in de oven.
Delen op Facebook