Ga terug Email Link
+ servings
Eton mess met mokkaroom

Eton mess met mokkaroom en gekarameliseerde pecannoten

Print Pin
Gang: Nagerecht
Keuken: Brits
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Servings: 4 personen

Wat heb je nodig:

  • Mixer
  • Spuitzak met stervormig mondje
  • 4 glazen

Ingredients

Aan de slag!

  • Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker, espressopoeder en klopfix. Doe in een spuitzak.
    250 ml slagroom, 1 zakje vanillesuiker, 1 zakje klopfix, 1 zakje espressopoeder
  • Verkruimel de helft van de meringue en verdeel over de schaaltjes.
    16 stuks meringue
  • Spuit hier de helft van de mokkaroom over.
  • Verdeel hier de gekarameliseerde noten over. Houd er een paar achter ter decoratie.
    100 gram gekarameliseerde pecannoten
  • Herhaal met de meringue en een laag mokkaroom.
  • Decoreer met mokkaboontjes en gekarameliseerde pecannoot.
    8 chocolade mokka boontjes
  • Je kunt de toetjes rustig een paar uur eerder klaar maken en in de koelkast bewaren tot serveren.
Delen op Facebook