Ga terug Email Link
+ servings
Gesuikerde noten uit de airfryer

Gesuikerde noten uit de airfryer

Heerlijke vers gebranden zoete noten uit de airfryer
Print Pin
Gang: snack
Keuken: Duitse
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Servings: 1 grote portie

Wat heb je nodig:

Ingredients

  • 100 gram walnoten ongebrand
  • 2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker
  • 1 eetlepel ahorn (maple) siroop
  • 1 eiwit
  • 1/4 theelepel kaneel
  • snufje nootmuskaat versgeraspt (optioneel)

Aan de slag!

  • Knip een stuk bakpapier op maat voor de airfryer.
  • Verwarm de airfryer een minuutje of vijf voor op 160 graden.
  • Meng in een kom het eiwit met de basterdsuiker, ahorn siroop, kaneel en nootmuskaat en klop goed los met een vork. Voeg de noten toe en schep om zodat alle noten bedekt zijn met een suikerlaagje.
    100 gram walnoten, 2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker, 1 eetlepel ahorn (maple) siroop, 1 eiwit, 1/4 theelepel kaneel, snufje nootmuskaat
  • Leg het bakpapier in de airfryer en schep de gesuikerde noten erop. Bak in ca. 10 minuten goudbruin.
  • Stort de noten op een bord met een stuk bakpapier of hevel het bakpapier uit de airfryer over op een bord. Laat volledig afkoelen en breek daarna in stukken (ik trek de noten met een vork al een beetje uit elkaar wanneer ze nog heet zijn).
Delen op Facebook