Ga terug Email Link
+ servings
Gnocchi met boter en salie

Gnocchi met boter en salie

Gnocchi met boter en salie is een heerlijke comfort food maaltijd die je prima kunt maken als je alleen voor jezelf kookt.
Print Pin
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Trefwoord: boter, eenpersoonsmaaltijd, gnocchi, salie
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Servings: 1 persoon

Ingredients

  • 200 gram verse gnocchi
  • 25 gram roomboter
  • 50 gram gerookte spekblokjes
  • 1 handje verse salieblaadjes
  • 40 gram Parmezaanse kaas vers geraspt

Aan de slag!

  • Kook de gnocchi 2 minuten in kokend water met wat zout en giet af.
  • Bak intussen de spekjes uit en zet even apart.
  • Smelt de roomboter in de koekenpan en voeg de salieblaadjes en de gnocchi toe. Laat op een laag vuur 5 minuten sudderen.
  • Voeg de spekjes toe en wat vers gemalen zwarte peper en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Delen op Facebook