Verhit de olie in een soeppan en bak hier het fijngesneden sjalotje twee minuutjes aan. Voeg nu het fijngesneden teentje knoflook, de geraspte gember en de groene curry pasta toe en bak even kort mee.
Ontdooi intussen de erwtjes door ze in een vergiet even onder de hete kraan te houden (of haal ze een half uurtje vooraf uit de vriezer). Voeg de erwtjes toe, net als het water, bouillonblokje en kokosmelk (houd eventueel een beetje kokosmelk achter voor de garnering). Breng aan de kook, voeg de djerek poeroet blaadjes toe en laat ca. 15 minuten zachtjes koken.
Vis de djerek poeroet blaadjes eruit en pureer de soep met een staafmixer.
Voeg nu de sugar snaps en de glasnoedels toe en laat nog vier minuten koken.
Bak intussen een omelet van twee eieren met een eetlepel olie. Bestrooi met wat zout, rol de omelet op en snijd in reepjes.
Breng de soep op smaak met vissaus en limoensap naar smaak. Doe de soep in een diepe kom en garneer met de omeletreepjes, kokosmelk en gebakken uitjes.