Ga terug Email Link
–+ servings
hazelnoot twisters

Hazelnoot twisters

Lekkere bladerdeeg snack van hazelnootpasta en hazelnoten
Print Pin
Gang: snack
Keuken: Nederlands
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Servings: 12 stuks

Wat heb je nodig:

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 2 eetlepels hazelnootpasta
  • 2 eetlepels fijngehakte hazelnoten
  • 1 ei

Aan de slag!

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Besmeer twee plakjes bladerdeeg met de hazelnootpasta. Leg er een plakje bladerdeeg bovenop.
    4 plakjes bladerdeeg, 2 eetlepels hazelnootpasta
  • Klop het ie los en bestrijk er de bovenste plakjes mee. Strooi er de fijngehakte hazelnoot over.
    2 eetlepels fijngehakte hazelnoten, 1 ei
  • Snijd elk plakje in zes repen.
  • 'Twist' de reepjes en leg ze op de bakplaat met bakpapier.
  • Bak in 15 minuten bruin en gaar en laat afkoelen op een rooster.
Delen op Facebook