Kneed de geraspte kaas, bloem en roomboter tot een samenhangend deeg. Wikkel in plasticfolie en laat ca. een half uur rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Rol het deeg uit op een met bloem bestrooid werkblad. Steek er met een steekvorm ronde koekjes uit (ik gebruik meestal een whiskyglas). Beleg een bakplaat met bakpapier en leg hierop de kaaskoekjes.
Bak de koekjes in 15-20 minuten lichtbruin in de oven. Blijf er bij, de baktijd kan erg variëren afhankelijk van je oven en de gebruikte kaas. Ze moeten een beetje gaan kleuren. Haal de bakplaat uit de oven en laat de kaaskoekjes afkoelen.
Doe de roomkaas in een spuitzak en spuit toefjes op de helft van de kaaskoekjes. Leg er kaaskoekje bovenop en spuit hier ook weer toefjes roomkaas op.
Decoreer de taartjes met partjes vijg, druiven of plakjes peer, plukjes rozemarijn en grof gehakte pistache- of walnoten.