Bak de geraspte kokos in droge koekenpan tot goudbruin, zet even apart.
Braad de sukadelappen met een theelepel zout aan in ruime pan in zonnebloemolie en haal dan uit de pan.
Bak dan in dezelfde pan op matig vuur in wat olie de komijn, gember, kerrie, koriander, kurkuma en rode pepers zodat kruiden gaan geuren.
Voeg dan de limoenblad, citroengras, kokosmelk, tamarinde pasta, palmsuiker, zout en de geroosterde kokos toe en breng aan de kook.
Voeg dan het vlees toe en zorg dat het onderstaat, voeg anders nog water toe. Laat 3 uur stoven met deksel schuin op de pan, totdat het vlees helemaal zacht is. Laat het laatste half uur het deksel er af.
Haal limoenblad en citroengras uit de saus (kun je weggooien) en breng eventueel nog op smaak met wat zout. Trek het vlees met twee vorken uit elkaar.
Serveer met gekookte witte rijst en (eventueel) fijngehakte koriander.