Meng de boter, basterdsuiker en vanillesuiker samen tot een romig mengsel.
225 gram roomboter, 150 gram witte basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker
Voeg de eidooier toe en mix tot deze volledig is opgenomen.
1 eidooier
Voeg de bloem en het zout toe en kneed tot een stevig deeg. Wikkel in folie en leg het minstens een uur in de koelkast om te rusten.
300 gram bloem, 1 snufje zout
Verwarm de oven voor op 190 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad tot ongeveer ½ cm dikte. Neem een ronde uitsteker (of gebruik bijvoorbeeld de achterkant van een glas) en steek de koekjes uit. Leg ze op de bakplaat.
Bak de koekjes in 14-16 minuten op 190 graden gaar en goudbruin. Laat volledig afkoelen.
Bereid de glazuur en verdeel dit over de koekjes. Druk er een marshmellow op en gekleurde suikerparels of M&M's voor de knopen. Versier de marshmellow met een oranje wortelneus en stipjes voor de ogen en mond.
1 witte glazuur, 25 marshmallows, oranje fondant, Zwarte voedselstift, taartdecoratie suikerparels of mini M&M's