Meng boter, suiker, een half ei, zout en citroenrasp tot een romig geheel. Voeg de bloem en bakpoeder toe en kneed tot een samenhangend deeg. Maak een platte plak van het deeg, wikkel in plastic folie en laat een uur rusten in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Rol het deeg uit op een vel bakpapier tot een dikte van ongeveer 8 mm. Steek met de mini sloffenring de bodems uit en plaats deze met de ring eromheen op de bakplaat.
Meng het resterende halve ei met de amandelspijs tot een soepel geheel. Verdeel met een spuitzak of lepel de amandelspijs over de sloffenbodems, zorg dat je de rand vrij houdt.
Bak de slofjes 18-20 minuten in de oven. Verwijder daarna gelijk de ringen en laat de bodems helemaal afkoelen.
Mix voor de topping de mascarpone in een beslagkom met de poedersuiker. Voeg in een dunne straal de slagroom toe terwijl je blijft mixen. Blijf enkele minuten mixen tot je een stevige room hebt.
Doe de room in een spuitzak en spuit mooie toeven op de sloffenbodems. Decoreer met mini dragee eitjes of Paas M&M's.