Ga terug Email Link
–+ servings
orzo met spinazie

Orzo met spinazie, venkelworst en burrata

Een heerlijk en makkelijk eenpansgerecht!
Print Pin
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Trefwoord: eenpansgerecht
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Servings: 4 personen

Wat heb je nodig:

Ingrediënten

  • 300 gram orzo
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui
  • 250 gram verse worst
  • 1 theelepel venkelzaad
  • 1 bol burrata
  • 400 gram verse bladspinazie

Aan de slag!

  • Snipper de ui.
  • Verhit de olie in de hapjespan en bak glazig. Verwijder de velletjes van de worsten en bak rul. Voeg de venkelzaad en orzo toe en bak kort mee.
  • Verhit 400 ml water in een waterkoker of pannetje. Voeg het kokend water toe aan de orzo en laat met een deksel op de pan op middelhoog vuur in ca. 10 minuten gaar worden.
  • Schep af en toe om en voeg eventueel extra water toe als het te hard gaat. Doe in de laatste minuut de spinazie er in delen bij en laat slinken.
  • Verdeel de orzotto over de borden en verdeel hier de bol burrata over.
Delen op Facebook