Ga terug Email Link
+ servings
Schwarzwalder kirsch toetje

Schwarzwalder kirsch toetje

Een heerlijk dessert van chocoladecake, kersen en room, gebaseerd op de beroemde taart
Print Pin
Gang: Nagerecht
Keuken: Duitse
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Servings: 4 personen

Wat heb je nodig:

  • Mixer
  • Spuitzak met stervormig mondje
  • 4 glazen

Ingredients

  • 250 ml slagroom
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 zakje klopfix
  • 1/2 pot Amarena kersen
  • 6 stuks brownies Milka
  • chocolade decoratie snippers, vlokken of hagel

Aan de slag!

  • Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en klopfix. Doe in een spuitzak.
    250 ml slagroom, 1 zakje vanillesuiker, 1 zakje klopfix, 1/2 pot Amarena kersen
  • Verkruimel de helft van de brownies verdeel over de schaaltjes.
    6 stuks brownies
  • Verdeel hier wat amarenen kersen over.
    chocolade decoratie
  • Spuit hier de helft van de room over.
  • Herhaal met een laag brownies en kersen en eindig met een laagje room.
  • Decoreer met een kers, siroop en chocolade decoratie.
  • Je kunt de toetjes rustig een paar uur eerder klaar maken en in de koelkast bewaren tot serveren.
Delen op Facebook