Ga terug Email Link
+ servings
taco met coconut shrimps

Taco met coconut shrimps

Met deze taco met coconut shrimps maak je in een handomdraai een heerlijke lunch of lichte maaltijd.
Print Pin
Gang: Hoofdgerecht, lunchgerecht
Keuken: Mexicaans
Trefwoord: airfryer, vis
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 6 minuten
Totale tijd: 11 minuten
Servings: 2 personen

Wat heb je nodig:

Ingrediënten

  • 4 tortilla's klein
  • 20 Grote garnalen
  • 1 ei
  • 3 eetlepels kokosrasp +/-
  • 2 eetlepels bloem
  • paar blaadjes sla
  • granaatappelpitjes of mangoblokjes optioneel
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel zoete chilisaus
  • 1/2 eetlepel srirachasaus

Aan de slag!

  • Verwarm de airfyer een paar minuten voor.
  • Klop het ei los en doe in een schaaltje. Vul een schaaltje met bloem en eentje met kokosrasp. Haal de garnalen één voor één door de bloem, het ei en de kokosrasp.
  • Bak de garnalen in de airfryer op 180 graden in ca. 6 minuten goudbruin
  • Verwarm ondertussen de tortilla's kort in een hete droge koekenpan.
  • Meng voor de saus de mayonaise met de zoete chilisaus en de srirachasaus.
  • Vouw de tortilla dubbel, vul met slablaadjes, kokosgarnalen, (eventueel) granaatappelpitjes of mangoblokjes en bedruppel met wat saus.
  • Serveer de saus er apart bij.
Delen op Facebook