Ga terug Email Link
+ servings
Traybake van gnocchi met paddenstoelen

Traybake met gnocchi en paddenstoelen

Gnocchi en paddenstoelen op de bakplaat en laat de oven het werk doen. Deze traybake van gnocchi met paddenstoelen en burrata wil je!
Print Pin
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Trefwoord: vegetarisch
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 25 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Servings: 2 personen

Wat heb je nodig:

Ingredients

  • 250 gram gnocchi
  • 400 gram gemengde paddenstoelen naar wens
  • 2 takjes rozemarijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 handje walnoten grof gehakt
  • 1 bol burrata

Aan de slag!

  • Verwarm de oven voor op 230 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier of gebruik een ovenschaal.
  • Breng een pan water aan de kook. Doe de gnocchi in de pan en wacht tot ze boven komen drijven (1 tot 1,5 minuut). Giet af.
  • Verdeel de gnocchi en paddenstoelen (scheur de grotere exemplaren in kleinere stukjes) over de bakplaat of ovenschaal. Bestrooi met zout en peper en verdeel er de geriste rozemarijn over en de walnoten. Besprenkel met de olijfolie.
  • Zet de bakplaat 25 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de gnocchi met paddenstoelen uit de oven en verdeel de burrata er over.
Delen op Facebook