Home » Zoet » Pagina 21

Zoet

Zelf cookie dough maken

Het is weer tijd voor de maandelijkse foodblogswap. Waarbij je kookt van een aan jou toegewezen blog. En ik was blij deze maand, want koken van de blog van Deb’s bakery & kitchen is zowaar geen straf. Ik koos voor zelf cookie dough maken, naar aanleiding van haar recept voor brownies […]

Blue velvet cake

Blauw is mijn lievelingskleur! Nu zie je qua voeding niet zo heel veel blauws voorbijkomen. Blauwe bessen. Blue Curacao. Blauwe M&M’s. Dat was het wel zo’n beetje. Of het moet uit dat gekke Amerika komen, zoals deze prachtige blue velvet cake. Blue velvet cake Red velvet cake, dat kennen we […]

tropische aardbeienmilkshake

Tropische aardbeienmilkshake

Ken je die plaatjes van die ‘over-the-top’ milkshakes die je voorbij ziet komen op Pinterest en Instagram? Waarbij de saus langs de randen van het glas druipt en de slagroom rijk gedecoreerd is met taartdecoratie en snoep? Ik maakte- in de week van de zomerkoninkjes – een tropische aardbeienmilkshake. Ziet […]

Aardbeien-millefeuille-2

Week van de zomerkoninkjes: aardbeienrecepten van collega foodbloggers

Toen ik op Facebook in de Foodbloggersgroep een oproepje deed voor lekkere aardbeienrecepten werd ik overspoeld met linkjes. Op mijn eigen blog heb ik natuurlijk ook wel wat recepten met aardbei staan, zoals een heerlijke aardbeienlikeur of met cheesecake gevulde aardbeien. Of wat dacht je van een heerlijke aardbeienslof? En met deze […]

aardbeienplaattaart

Week van de zomerkoninkjes: aardbeienplaattaart

Als de temperatuur weer gaat stijgen en de zon zich steeds meer laat zien krijg ik echt het gevoel: de zomer komt er weer aan! Kunnen we eindelijk weer naar buiten om te genieten van het mooie weer. En om lekker te kunnen eten in de tuin. Bij dit zomergevoel horen […]

Aardbeiensoufflé

Week van de zomerkoninkjes: aardbeiensoufflé

Niets luidt voor mij meer het voorjaar in dan de eerste verse aardbeien! En als dan tegen de zomer de eerste Hollandse aardbeien in de winkels verschijnen ga ik helemaal los. Gewoon zo, op een beschuitje. Als toetje met een toefje slagroom. Maar ook om mee te koken en bakken. […]