Home » Zoet » Pagina 23

Zoet

Zelf churros maken

Zelf churros maken

Zelf churros maken stond al een poos op het verlanglijstje van Bodhi! Hij kan geen churros kraam voorbij lopen zonder een portie te kopen. Heerlijke warme knapperige deegslierten met een flinke berg kaneelsuiker. Zouden we dat ook zelf kunnen maken? Echt een gerecht voor My happy kids!   Spaanse churros […]

puddingbroodjes

Dé remedie tegen Blue monday: puddingbroodjes

Het is vandaag blue Monday. Een fenomeen dat we vroeger qua gevoelens wel kende maar toen nog geen naam had. Een wetenschappelijk bewezen formule waaruit is gebleken dat op de maandag van de laatste volle week van januari de meeste mensen zich treurig of neerslachtig voelen. Immers, de goede voornemens […]

Snickerkoekjes bakken

Voor de foodblogswap van december mocht ik koken van de blog van Colours ’n Cooking. Maaike is nog maar 19 maar heeft al een blog vol met vegan recepten en hotspots. Nou is veganistisch eten niet echt mijn ding, maar toch heb ik met plezier rondgekeken tussen haar recepten. Mijn […]

Melted snowman chocolate bark

Melted snowman chocolate bark

Ik kwam deze chocolade van ‘gesmolten sneeuwpop’ tegen op Pinterest en wist direct: die moet ik maken! Dus verzamelde ik alle benodigdheden en ging op een mooie zondagmiddag aan de slag voor mijn eigen melted snowman chocolate bark. Decoratie Ik kocht de oogjes en wortelneuzen kant-en-klaar, bij de bakbenodigdheden in […]

homemade-kerstcadeaus

Zelfgemaakte kerstcadeaus uit de keuken

De allerleukste en vooral allerlekkerste kerstcadeautjes zijn zelfgemaakt. Want zeg nou zelf: dat iemand voor jou de keuken is ingedoken en met aandacht en liefde iets heeft klaargemaakt, is toch eigenlijk onbetaalbaar? Ik geef de recepten voor drie zelfgemaakte kerstcadeaus en nog veel meer lekkere tips! Zelfgemaakte kerstcadeaus Bij o.a. […]

mini tulbandcake met cranberry en pistache

Mini tulbandcake met cranberry en pistache

Onlangs won ik via de Facebookpagina van Delicious Magazine een prachtige mini tulband vorm van Cake Boss. Toen ik ‘m uitpakte wist ik al direct wat ik er mee wilde bakken: mini tulbandcake met cranberry en pistache! En dan zo’n mooie druipende witte rand van chocoladeglazuur! Zo gezegd zo gedaan. […]